برای راه اندازی وبسایت فروشگاهی بسیار حیاتی است؛ هدف شما میتواند فروش محصولات، ارائه خدمات یا جذب مشتریان جدید باشد. در این مرحله، باید مشخص کنید که چه نوع محصولاتی را میخواهید بفروشید و چه ارزش افزودهای برای مشتریان فراهم میکنید. همچنین، شناخت دقیق ویژگیها و نیازهای مخاطبان، از جمله سن، جنسیت، علایق و رفتارهای خرید، به شما کمک میکند تا طراحی و محتوای سایت را به گونهای تنظیم کنید که با انتظارات آنها همخوانی داشته باشد.
در این مثال دیدید که بعضی از محصولات ویژگی خاصی ندارند تا باعث تفاوت آنها با سایر محصولات شود. به محصولاتی که فقط یک نسخه یا یک تیپ از آنها وجود دارد محصولات ساده میگوییم. اضافه کردن این دسته از محصولات در سایت فروشگاهی کار خاصی ندارد.
ویکی دمی با بیشتر از ۱۰۰ پروژه موفق در حوزه سئو صفر تا صد نیاز شما را برطرف می سازد.
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی، نحوه نصب دمو قالب وودمارت را با بسته نصبی یاد میگیرید.
برای اینکه فرمهای ورود و عضویت خود را با دیجیتس سفارشی سازی کرده و فرمهای حرفهای تری ایجاد کنید، این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس را از دست ندهید.
علاوه بر مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم، یک نکتهی کلیدی در طراحی سایتهای فروش اینترنتی وجود دارد که در اکثر موارد از دید بسیاری از کارفرمایان و طراحان سایتها دور میماند. جلب اعتماد مشتری، حیاتیترین بخش برای فروش محصولات است.
شاید بتوان برای یک سایت شخصی یک رابط کاربری با امکانات اولیه در نظر گرفت، اما برای یک سایت شرکتی، باید رابط کاربری حرفهای طراحی کرد.
بله، بسیاری از سایتهای فروشگاهی امکان یکپارچهسازی با نرمافزارهای حسابداری را دارند. این قابلیت به شما اجازه میدهد تا تمام اطلاعات مالی و فروش را بهطور خودکار به نرمافزار حسابداری منتقل کرده و فرآیندهای مالی را بهطور دقیق مدیریت کنید.
از دیگر ویژگیهای جذاب وردپرس، استفاده از قالبهای آمادهی آن است.
ویجتها میتوانند به بخشهای مختلف سایت شما اضافه شوند و تجربه کاربری بهتری را به این لینک بازدیدکنندگان ارائه دهند.
-استایلهای محصولات، هاور تصاویر و نمایش اطلاعات محصول در صفحه
بعد از خرید مشتری محصول باید برای او بر اساس روشی که انتخاب کرده ارسال شود. سیستم حملونقل ووکامرس تا حد زیادی این موضوع را حل کرده است. حمل و نقل در ووکامرس در عین سادگی، کار آمد است و میتواند نیاز بسیاری از فروشگاههای نوپا را برطرف کند.
استفاده از شبکههای اجتماعی: حضور فعال در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، فیسبوک، توییتر، لینکدین و پینترست.
تولید محتوای با کیفیت برای یک وب سایت فروشگاهی نقش بسزایی در جذب و نگهداری مشتریان دارد. محتوای خوب باید شامل توضیحات دقیق و جذاب درباره محصولات، مقالات آموزشی، نظرات مشتریان و محتوای بلاگ باشد که به مشتریان کمک کند تا اطلاعات لازم را کسب کنند.